CONTACTGEGEVENS

Poppy Creations, h.o.d.n. Linda ontwerpt

Walraven van Hallhof 11
3762 XN Soest

• 035 601 79 94
• 06 1429 1479

info@poppycreations.nl

KvK : 32122668 
BTW : NL166921543B01

OPENINGSTIJDEN
Van maandag t/m vrijdag: van 9.00 tot 17.00 uur

FEESTDAGEN
Niet geopend op algemene feestdagen (2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag, de kerstdagen en Nieuwjaarsdag). Eens in de vijf jaar ook op bevrijdingsdag (5 mei 2020), in verband met sluiting van postdiensten.

Op Goede Vrijdag, 24 december en 31 december zijn we tot 14.00 uur aanwezig. Deze dagen wordt er wel gedrukt en verstuurd. Uiteraard zijn we afhankelijk van de bezorgdienst voor de levering.

CONTACTFORMULIER

Over Poppy Creations

Poppy Creations is de creatieve uitlaatklep van grafisch ontwerper Linda Kreijns-Hilhorst. Zij heeft een eigen ontwerpstudio, Linda ontwerpt, waar ze met veel plezier aan diverse uiteenlopende projecten werkt. Van uitnodiging tot verkoopbrochure, van logo tot reclame campagne. Linda is getrouwd met Geurt en moeder van Rinoa (2010), Arn* (2012) en Olivia (2014). 

Poppy Creations is als naam in september 2013 ontstaan toen ze, na een half jaar haken, met haar haaksels op de bank zat en dacht: "Wat moet ik met die haaksels? Zou het niet leuk zijn om ze te gaan verkopen?" Omdat ze onder de naam Poppy Cards geboortekaartjes ontwerpt, blijkt de naam Poppy Creations een schot in de (klap)roos.

Er komt een logo, een facebookpagina, er worden kaartjes ontworpen. De haaksels vinden hun weg naar nieuwe eigenaren via markten of worden in opdracht gemaakt. Als hobby wordt er thuis vrolijk doorgehaakt en worden er nieuwe patronen geschreven, doorgekrast, herzien en uiteindelijk voorzien van de verlossende krul.

In mei 2018 wordt besloten om de geboortekaartjes van Poppy Cards aan te gaan bieden onder de naam Poppy Creations. De webshop poppycards.nl wordt uit de lucht gehaald en poppycreations.nl wordt gelanceerd. Momenteel wordt daar nog heel hard aan gewerkt om alles te vullen. Het zijn namelijk heel veel geboortekaartjes en heel veel haaksels. De website biedt vele mogelijkheden om meer creatieve uitspattingen onder de aandacht te brengen, zoals wenskaarten, muurkunst en wie wat wat er nog meer volgt. Wordt vervolgd . . . 

Privacy
Er worden via deze website gegevens opgeslagen uit ingevulde formulieren op de server van Hostnet. Met deze gegevens doen wij verder niets, dat is nou eenmaal de 'achterkant' van de website. Correspondentie gaat telefonisch en/of via de mail en uw mailadres en/of verdere gegevens worden alleen gebruikt voor het verzenden van bestellingen, facturen en het beantwoorden van door jou gestelde vragen. Correspondentie per mail wordt maximaal 12 maanden bewaard. Uitzondering is als een project deze 12 maanden overschrijdt. Poppy Creations h.o.d.n. Linda Ontwerpt heeft een administratieve bewaarplicht van 7 jaar. Poppy Creations stuurt geen nieuwsbrieven of reclames. Het is aan jezelf of je ons wilt volgen via social media.

Poppy Creations
Designed by Linda Ontwerpt
Opbellen
E-mail