Vasten, lossen, stokjes, toeren en een haaknaald

Poppy Creations haakt onderzetters, eierwarmers en amigurumi's. Inspiratie voor eigen ontwerpen komen voornamelijk uit prentenboeken (Rupsje Nooitgenoeg, Fiete Anders, Wim Worm, Pommetje Peen), eigen illustraties (Poppy) of haakpatronen van andere ontwerpers zoals Annemarie Arts, Allison Hoffman, Kristen Rask en Maja Hansen met vaak een eigen draai.

Haakchallenge Koningsdag 2019

Tijdens Koningsdag sta ik elk jaar met mijn haaksels, kaarten en leuke spulletjes op de Koningsmarkt op evenemententerrein de Eng in Soest. Elk jaar een feestje en afgelopen jaar stonden daar ineens vier kinderen voor mijn kraam die allemaal één Miezemuis kochten. Iedereen was superblij met zijn gekozen haakseltje en dat inspireerde mij om een uitdaging aan te gaan: elke week een amigurumi haken voor de markt van 2019! Dat wordt volgend jaar een supergezellige kraam! Deze challenge is te volgen via Instagram, zie ook de foto's in de zijbalk van de website.

Bestellen

Je kunt je bestelling telefonisch, via de mail of het bestelformulier doorgeven. Op de website zie je of het item op voorraad is of dat het nog speciaal voor je gemaakt moet worden. De levertijd kan dan even duren, het blijft tenslotte handwerk. We nemen dan contact met je op om de levertijd af te stemmen. Betaling gaat vooraf via een factuur per mail. Getoonde prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. verzendkosten. Uiteraard mag je de bestelling ook op komen halen in Soest.

Bestelformulier voor haaksels

 

 

Poppy Creations
Designed by Linda Ontwerpt
Opbellen
E-mail