Papiersoorten

Poppy Creations heeft diverse papiersoorten geselecteerd voor haar geboortekaartjes die FSC en TCF gecertificeerd zijn. Zo proberen wij de belasting op het milieu te verkleinen. Onze drukker maakt eveneens zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijke inkten. 

De geboortekaartjes worden op het 'standaard papier' gedrukt, maar je kunt ook kiezen voor een ander materiaal. Hiervoor geldt een meerprijs per kaart. Alle onderstaande papiersoorten hebben een gewicht van 300 grams.

Standaard papier
Een mooie stevige papiersoort met een lichte eiglans aan de buitenzijde en iets matter aan de binnenzijde. Indien er veel kleur op de kaart wordt gebruikt zorgt de inkt voor een mooi accent.

Deluxe mat papier
Een mooie stevige papiersoort die extra mat en wit is. Ook hier zorgt de inkt voor een lichte glans. Aanbevolen bij een stoere kaart en bij kaarten waar de witte achtergrond mooi naar voren komt.

Meerprijs bij 13x13 kaartje: € 0,10 per kaart

Deluxe glitter papier
Zijdeglans creme papier met een subtiel glittertje
Meerprijs bij 13x13 kaartje: € 0,15 per kaart

Deluxe linnen papier
Sjieke witte papiersoort met linnen structuur, die een klassieke uitstraling geeft. Bij uitstek geschikt voor rustige ontwerpen met (veel) wit. Meerprijs
Meerprijs bij 13x13 kaartje: € 0,15 per kaart

Deluxe structuur papier
Mooie ‘off white’ papiersoort met gevlokte structuur. Vaak wordt dit papiersoort omschreven als Oud Hollands, want het lijkt wel geschept. Het past zowel bij klassieke als stoere kaartjes. 
Meerprijs bij 13x13 kaartje: € 0,15 per kaart

Deluxe pearl papier
Stevige papiersoort met een parelmoer glinstering. Heel mooi bij kaarten waar (veel) wit wordt gebruikt. De glinstering verliest namelijk in kracht bij donkere kleuren. Meerprijs

Meerprijs bij 13x13 kaartje: € 0,30 per kaart

> prijzen geboortekaartjes

Poppy Creations
Designed by Linda Ontwerpt
Opbellen
E-mail