Webshop

In de webshop vind je de producten die nu op voorraad zijn bij Poppy Creations. De collectie kan dus dagelijks veranderen. Staat het gewenste product er niet tussen? Bestel 'm dan hier.

Betaling dient vooraf (verzending) of aan de deur (afhalen) te gebeuren. De artikelen worden verzonden zodra de betaling is bijgeschreven. Het product is het product zoals getoond op de foto in de webshop, maar kan per uitvoering iets afwijken. Haal je het product af, dan voldoe je het aankoopbedrag ter plaatse en ontvang je de nota samen met het product. Het product mag onbeschadigd binnen 5 werkdagen retour worden gestuurd, je krijgt het aankoopbedrag retour. Eventuele verwerkings- en verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Poppy Creations

Gehaakte cadeautjes

Amigurumi

Originele amigurumi's gehaakt door Poppy Creations

Poppy's

Lieve poppetjes gehaakt en ontworpen door Poppy Creations

Onderzetters

Fleurige onderzetters gehaakt door Poppy Creations

Miezemuis

Schattig muisjes met 5 krulstaarten gehaakt en ontworpen door Poppy Creations

Sprookjesfiguren

Deze sprookjesfiguren lijken zó weggelopen uit een sprookjesboek en ze zijn voorzien van een vingerhoedje, zodat je ze op je vinger kunt zetten en er eindeloos mee kunt spelen. De sprookjesfiguren zijn gebaseerd op de haakpatronen van Annemarie Arts.

Eierwarmers

Supergrappige eierwarmers gehaakt en ontworpen door Poppy Creations

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@poppycreations.nl

 

Poppy Creations
Designed by Linda Ontwerpt
Opbellen
E-mail